Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Νέο νομοσχέδιο Παράταση της τριετίας για τη συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού ημερών ναύλωσης

Με τις διατάξεις του άρθρου 44 του νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή με τίτλο "Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο, διατάξεις για συμμόρφωση με υποχρεώσεις διεθνούς ναυσιπλοΐας και την αναβάθμιση Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και ειδικές ρυθμίσεις για την ψηφιοποίηση και εν γένει ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής ναυτιλίας στη μετά-COVID εποχή", παρατείνεται για ένα έτος, η χρονική περίοδος της τριετίας εντός της οποίας πρέπει να συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ημερών ναύλωσης (άρθρο 4 του ν.4256/2014), όσον αφορά στα επαγγελματικά πλοία αναψυχής που είναι ήδη καταχωριμένα ή θα καταχωριθούν ή θα αιτηθούν την καταχώρισή τους στο e-Μητρώο Πλοίων έως και τις 31-12-2021.

Παρατίθενται ακολούθως οι διατάξεις του άρθρου 44 του νομοσχεδίου στο σύνολό τους:

" Άρθρο 44

Παράταση της τριετίας για τη συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού ημερών ναύλωσης

1. Για τα επαγγελματικά πλοία αναψυχής που είναι ήδη καταχωρισμένα ή θα καταχωριστούν ή θα αιτηθούν την καταχώρισή τους στο e-Μητρώο Πλοίων έως και τις 31.12.2021, παρατείνεται για ένα (1) έτος η χρονική περίοδος της τριετίας εντός της οποίας πρέπει να συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ημερών ναύλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν. 4256/2014 (Α'92).

2. Η παράταση της παρ. 1 ισχύει μόνο για την πρώτη τριετία από την ημερομηνία καταχώρισης στο e-Μητρώο Πλοίων."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!