Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΕΕ - Βρετανία Η αλιεία συνεχίζει να αποτελεί ζήτημα στις εμπορικές συνομιλίες του Brexit - Η JP Morgan αυξάνει τις πιθανότητες για επίτευξη συμφωνίας στο 70% από 60%

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει ό,τι μπορεί για την επίτευξη μιας εμπορικής συμφωνίας με τη Βρετανία, αλλά η αλιεία συνεχίζει να είναι πρόβλημα, ανέφερε σήμερα η Κομισιόν.

Υπάρχουν πολλά δύσκολα ζητήματα για να επιλυθούν στο θέμα αυτό, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν σε σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Την ίδια ώρα, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JPMorgan ανέφερε ότι η πιθανότητα μιας εμπορικής συμφωνίας του Brexit έχει αυξηθεί στο 70% από το 60%.

«Η αίσθησή μας είναι ότι η πιθανότητα μιας συμφωνίας έχει αυξηθεί από το 60-40 που είχαμε καθώς ξεκίνησε η εβδομάδα και τώρα την υπολογίζουμε σε 70-30», ανέφερε ο Μάλκομ Μπαρ, αναλυτής της JPMorgan, σε σημείωμά του προς τους πελάτες της τράπεζας.

«Κατά την άποψή μας, μπορούν να σχεδιαστούν λύσεις σε όλα τα προαναφερθέντα ζητήματα, με τις οποίες και οι δύο πλευρές να μπορούν να ζήσουν, ακόμα κι αν η διαδικασία του να φθάσει κανείς σε αυτές είναι δύσκολη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!