Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Ε.Ε.Α. Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ένταξη στο πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής

Ε.Ε.Α.

16 Δεκεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ένταξη στο πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής

Στην ενημέρωση όλων των δικαιούχων για το πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προχωρεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνοντας ειδική διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιάννη Τσακίρη και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη.

Ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τις διαδικασίες θα παρέχουν ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής κ. Δ. Δρόσης και ο Υπεύθυνος από την ΕΛΑΝΕΤ κ. Κ. Παγανός.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν, θέτοντας όλα τα ζητήματα προς διευκρίνιση, εκπρόσωποι από τους κλάδους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, των περιπτερούχων, των χονδρεμπόρων ζαχαρωδών και κρεάτων, και άλλων επαγγελματικών κατηγοριών που συμπεριλήφθηκαν πρόσφατα στους δικαιούχους του Προγράμματος, μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιάννη Τσακίρη και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Στο ίδιο πλαίσιο, και μετά τις προσπάθειες του Ε.Ε.Α., αυξήθηκε επίσης το αρχικά προβλεφθέν ποσό των 200 εκατ. ευρώ στα 250 εκατ. ευρώ, με το επιπλέον ποσό να προορίζεται για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 0-9 υπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενων.

Να σημειωθεί ότι ήδη σχετικά με το πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ το οποίο θα εκκινήσει, το Ε.Ε.Α. επεδίωξε να δοθεί, και επιτεύχθηκε εύλογη χρονική παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων προκειμένου να δοθεί το χρονικό περιθώριο να «τρέξουν» τις διαδικασίες οι δικαιούχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!