Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΚΙΟΕ Mea culpa από τον Υπουργό Οικονομία κ. Χρήστο Σταϊκούρα - σχετικά με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του 2014 ;

Στην συζήτηση στην Βουλή ο υπουργός Οικονομίας κ. Χρήστος  Σταϊκούρας αρνήθηκε να κάνει δεκτή την τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ και του Σύριζα για να υπάρξει απαλλαγή από την επιβολή προστίμων για το πρώτο έτος εφαρμογής της υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές από όλους τους εμπλεκομένους φορείς και ο αρμόδιος υπουργός έδωσε την κατεύθυνση -  για Mea culpa – στην ΑΑΔΕ ώστε να γραφτεί εγκύκλιος που τελικά θα απαλλάσσει από πρόστιμα το πρώτο έτος εφαρμογής της υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων.
Περιμένουμε να δούμε το κείμενο γιατί πολλές φορές ο διάβολος κρύβετε στις λεπτομέρειες  και ενώ θα  βγει η εγκύκλιος μπορεί να μην απαλλάσσει από τα  πρόστιμα αλλά  να ωραιοποιεί και να φαντάζει ποιο ανώδυνος ο εφιάλτης που ζούμε και αυτός που έρχεται.

Γιατί κ. Υπουργέ όταν απαιτείτε πρόστιμα στο πρώτο έτος εφαρμογής των Μ.Υ.Φ  πως να σας εμπιστευτούμε ότι θα είστε επιεικής στην εφαρμογή του my data;

Ας ελπίσουμε ότι θα κατανοήσετε το έργο που επιτελούμε και θα έχουμε επιείκεια στα τυχόν λάθη και παραλήψεις που δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Αλεβιζακης Παναγιωτης
Εκ/πος
 Ανεξάρτητης Κίνησης
Οικονομολόγων Ελλάδας
Α.ΚΙ.Ο.Ε.
teamakioe@gmail.com
Τηλ. 6944522935
Χανιά 04/12/2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!