Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΕΟΣΟΕ Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κατάρτισης «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος κατάρτισης «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ», μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτημάτων και των ενστάσεων.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΟΣΟΕ υπεβλήθησαν συνολικά 577 αιτήματα από τα οποία απορρίφθηκαν τα 13, επιλαχόντες είναι 87, ενώ έγιναν δεκτές οι πέντε ενστάσεις και παραιτήθηκαν 3 επιτυχόντες.

Ο αρχικός αριθμός των θέσεων που θα μπορούσαν να καλυφθούν είχε προβλεφθεί σε 981, με αποτέλεσμα τα λιγότερα αιτήματα τα οποία υπεβλήθησαν να δίνουν τη δυνατότητα να «προκηρυχθεί και δεύτερος κύκλος υποβολής αιτημάτων για όλες τις Περιφέρειες της χώρας πλην της Αττικής και της Κρήτης».

Τέλος, όπως σημειώνει η ΚΕΟΣΟΕ, σχετικά με την έναρξη των προγραμμάτων οι επιτυχούσες και οι επιτυχόντες με την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων θα λάβουν πλήρεις οδηγίες για τις περαιτέρω διαδικασίες από την ΚΕΟΣΟΕ και τον ανάδοχο του έργου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!