Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΕΑ Συζήτηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γ. Τσακίρη για τη δημιουργία προγράμματος των e-shop

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων και η ομαλή μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή απασχολεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το οποίο έχει αναλάβει δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική του σελίδα, μία από τις πρωτοβουλίες είναι η οικονομική στήριξη των μελών του που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop και τη δική τους ιστοσελίδα, ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μεγαλύτερες αγορές, ακόμα και εκτός συνόρων.

Έτσι, εντελώς δωρεάν, όπως σημειώνεται, δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογικών «εργαλείων» που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο το επιχειρηματικό περιβάλλον και να συμβάλουν στην πρόοδο επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων.

«Το ιδανικό θα ήταν η δημιουργία ενός ανάλογου προγράμματος από την Πολιτεία, ώστε να αποκτήσουν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας αυτή τη δυνατότητα και για αυτόν το λόγο το Ε.Ε.Α. μέσω του προέδρου του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου βρίσκεται σε συνεχείς επαφές το τελευταίο διάστημα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, ο οποίος έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή την προοπτική, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη δυναμική που μπορεί να δώσει ένα e-shop σε μία επιχείρηση. Αυτό εξάλλου φάνηκε περίτρανα και αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, όπου μεγάλο μέρος των καταναλωτών επέλεξε να κάνει τις αγορές του ηλεκτρονικά» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!