Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ Διαβίβαση απόφασης του Γεν. Συμβουλίου της Ομοσπονδίας προς το Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ

ΠΟΕ-ΔΟΥ

18 Νοεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Διαβίβαση απόφασης του Γεν. Συμβουλίου της Ομοσπονδίας προς το Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ

Σας διαβιβάζουμε την παρακάτω απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΔΟΥ της 9.11.2020 και παρακαλούμε τις δικές σας ενέργειες.

«Καλούμε την κυβέρνηση σε συνεννόηση με την Διοίκηση της ΑΑΔΕ να προχωρήσει σε κάθε νομοθετική ή όποια άλλη πρωτοβουλία είναι απαραίτητη, ώστε να δοθούν παρατάσεις σε κάθε είδους παραγραφές που αφορούν εργασίες των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ και του ΥΠΟΙΚ (παραγραφόμενες υποθέσεις, πρόστιμα ΜΥΦ 2014, εκκαθαρίσεις δηλώσεων κλπ). 

Την αποφασιστικότητα που έδειξε η κυβέρνηση στην παράταση φόρων, ΦΠΑ και άλλων υποχρεώσεων των φορολογουμένων, να επιδείξει και στα αντικείμενα με τα οποία είναι επιφορτισμένοι οι εφοριακοί υπάλληλοι, ώστε να καταστεί εφικτή η προσέλευση των συναδέλφων σε ποσοστό μέχρι 1/3 σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΑΑΔΕ με αριθμό πρωτοκόλλου ΔΔΑΔ Α 112987 της 5/11/2020. 

Το λειτούργημα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας είναι ξεκάθαρα και μόνο η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει εις βάρος της υγείας κανενός». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!