Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΣΕΕ Πρωτοφανής η καταστροφή στο εμπορικό κέντρο της Καρδίτσας

Κλιμάκιο της ΕΣΕΕ επισκέφθηκε την πόλη και κατέγραψε τα προβλήματα και τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου

Πρωτοφανείς είναι οι καταστροφές στην εμπορική αγορά της Καρδίτσας μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας. Κλιμάκιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καρανίκα επισκέφθηκε σήμερα την πόλη συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας κ. Χρήστο Μπλουγούρα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Περικλή Κορκώτσιο. Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τη δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης και συνομίλησε με τους πλημμυροπαθείς εμπόρους από τους οποίους ενημερώθηκε για το μέγεθος των ζημιών που άφησε πίσω του ο «Ιανός».

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αριθμός των επιχειρήσεων μέσα στο κέντρο της πόλης που πλημμύρισαν και υπέστησαν σοβαρές ζημιές σε εμπορεύματα και εξοπλισμό ανέρχεται σε 1500.

Το τραύμα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Καρδίτσας, όπως άλλωστε στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο τις οποίες έπληξε με αντίστοιχη σφοδρότητα η θεομηνία, είναι βαθύ και χρειάζεται την άμεση μέριμνα της κυβέρνησης για να επουλωθεί το συντομότερο δυνατό.

Η ΕΣΕΕ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Εμπορικούς Συλλόγους των πληγεισών περιοχών, καταρτίζοντας έναν πλήρη κατάλογο των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί και των νέων μέτρων στήριξης που πρέπει να παράσχουν τα συναρμόδια Υπουργεία πέραν των μέτρων ανακούφισης που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Τώρα πρέπει να δείξει η Πολιτεία την αμέριστη συμπαράστασή της στον εμπορικό κόσμο των περιοχών αυτών, οι οποίες υπέστησαν νέο ισχυρό σοκ αμέσως μετά την επέλαση της πανδημίας και τις σοβαρότατες συνέπειες που επέφερε στους τζίρους των καταστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!