Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Τηλεδιάσκεψη με θέμα: Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020

ΟΕΕ

9 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, διοργανώνει τηλεδιάσκεψη με θέμα:

"Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020"

(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ)

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 – 20:30, με εισηγητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:

  • Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών,
  • Χρήστος Τριαντόπουλος, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής.

Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά (με τη διαδικασία του Live Streaming) από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (https://www.youtube.com/user/oikonee) και μέσω της σελίδας του ΟΕΕ στο Facebook (https://www.facebook.com/oikoneegr).

Με το πέρας των ομιλιών, ο κ. Κουρμούσης, θα απαντήσει στα ερωτήματα του κοινού, τα οποία μπορείτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση semquestoee@oe-e.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!