Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΟΤ Δράσεις προβολής της Σάμου - Πρόγραμμα προβολής των νησιών που επλήγησαν από το προσφυγικό μεταναστευτικό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρόγραμμα προβολής των νησιών που επλήγησαν από το προσφυγικό μεταναστευτικό, όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης από το βήμα της εκδήλωσης για την προβολή της Σάμου, που έλαβε χώρα στα γραφεία του οργανισμού.

Οπως εξήγησε ο κ. Φραγκάκης, αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσει η καμπάνια προβολής αυτών των νησιών (Σάμος - Λέσβος - Κω- Χίος - Λέρος) και θα συνεχίζει να τρέχει και την επόμενη χρονιά.

Προς την κατεύθυνση αυτή, τα κονδύλια που δόθηκαν ανέρχονται σε 2 εκατ. ευρώ και στόχος αυτής της επικοινωνιακής πρωτοβουλίας είναι η αλλαγή της εικόνας των νησιών (Rebranding) που μέχρι τώρα έχει σχηματιστεί ελέω των μεταναστευτικών ροών.

Σε κάθε περίπτωση στόχος του ΕΟΤ είναι η Ελλάδα να τρέχει καμπάνια επικοινωνίας σε όλη διάρκεια του χρόνου.

Αλλωστε εφέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ο ΕΟΤ στις 15 Ιανουαρίου ξεκίνησε την προβολή της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου, που ως γνωστό η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα και υπήρξαν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προβολής και επικοινωνίας.

Σε ό,τι αφορά την σημερινή εκδήλωση, φορείς του νησιού της Σάμου, παρουσίασαν στο ευρύ κοινό το νέο σποτ προβολής του αλλά και τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του νησιού, με υλικό χρηστικό για τον δυνητικό επισκέπτη του.

«Ο ελληνικός τουρισμός βλέπει την επόμενη ημέρα και απαντάει με συγκεκριμένες καμπάνιες. Η Ελλάδα είναι η χώρα του "Εύ ζην" και αυτό επικοινωνεί με τις καμπάνιες της.

Και η Σάμος το κάνει ήδη με την παρούσα προσπάθεια», ανάφερε η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου στην παρέμβαση της.

Η Σάμος, η γενέθλια γη του Πυθαγόρα, σε εμπνέει να εξερευνήσεις τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού σου. Ήλιος και θάλασσα, ιστορία και πολιτισμός, μαγευτικά τοπία και μοναδικές παραλίες, γαστρονομία και εξαιρετικά κρασιά, αυθεντικοί άνθρωποι και φιλοξενία.

Αποτέλεσμα: Ευτυχία, εξήγησαν τα στελέχη του δήμου που επισκέφτηκαν την Αθήνα για να παρουσιάσουν τη Σάμο.

Στο Ανατολικό Αιγαίο, στο μεταίχμιο Δύσης και Ανατολής, η Σάμος περιμένει εγκάρδια τον επισκέπτη για να τον μυήσει στα μυστικά της. Ορεινή, μυστηριώδης μα και φιλόξενη, γνωστή από την αρχαιότητα, η Σάμος είναι το όγδοο σε μέγεθος ελληνικό νησί.

Με φανταστική ακτογραμμή και μοναδικές παραλίες, καταπράσινο φυσικό τοπίο με δάση, αμπέλια, αρχαίους ελαιώνες και πανέμορφα χωριουδάκια, διάσπαρτα στις βουνοπλαγιές της.

Η λαμπρή ιστορία και οι ζωντανές παραδόσεις, η ποικιλία πολιτιστικών δρώμενων, οι φιλόξενοι κάτοικοι, τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και η ιδιαίτερη κουζίνα της, θα συνεπάρουν τους επισκέπτες της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!