Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ρέθυμνο Επιμορφωτικό πρόγραμμα σε εργαζόμενους στον τουρισμό, για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 και τα μέτρα πρόληψης

Το πρώτο επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 και τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους στον τουρισμό, ξεκινά από την Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με ενημέρωση από το Εργατικό Υπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Η εκπαίδευση των εργαζομένων στον Τουρισμό διαρκεί περίπου 10 ώρες και ολοκληρώνεται σε ένα 4ήμερο (Τρίτη-Παρασκευή) και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα υπάρξουν 3 κυλιόμενα 4ήμερα για να επιλέξει ο κάθε εργαζόμενος αυτό που τον εξυπηρετεί, κατά τα διαστήματα, 16-19, 23-26 Ιουνίου και 30 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου 2020.

Όπως ενημερώνει το ΕΚΡ, οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα γίνονται μέσω του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου και αφορά εργαζομένους σε «ξενοδοχεία, καταλύματα, τουριστικά γραφεία, οδηγούς τουριστικών λεωφορείων, ξεναγούς, συνεδριακό τουρισμό, εστίαση».

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθεί πιστοποίηση επιμόρφωσης και αφού ο εκπαιδευόμενος εξεταστεί μέσω της πλατφόρμας (multiple choice ερωτήσεις), ώστε να λάβει πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής: α) Για εργαζόμενους σε διαμερίσματα, τουριστικά γραφεία, τουριστικά λεωφορεία, ξεναγούς, συνέδρια, εστίαση, μέσω Εργατικού Κέντρου (εφ’ όσον δεν υπάρχει αντίστοιχο σωματείο) στέλνοντας email στο erker@otenet.gr με τα στοιχεία τους, όνομα, επώνυμο (όπως γράφεται σε επίσημο έγγραφο), τηλέφωνο, email, ειδικότητα εργασίας και επιθυμητή ημερομηνία συμμετοχής), β) για ξενοδοχοϋπαλλήλους: μέσω του φορέα που τους εκπροσωπεί. Οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία αποκλειστικά και μόνο μέσω του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου, στέλνοντας email στο kostasnikolid@yahoo.gr με τα στοιχεία τους, όνομα, επώνυμο (όπως γράφεται σε επίσημο έγγραφο), τηλέφωνο, email, ειδικότητα εργασίας και επιθυμητή ημερομηνία συμμετοχής). Στη συνέχεια το Σωματείο θα εισάγει στην πλατφόρμα τα ονόματα, θα λαμβάνει ένα προσωπικό κωδικό τον οποίο και θα γνωστοποιεί στο προσωπικό email των ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Επίσης, μέσω του ξενοδοχείου (σε συνεννόηση με την διεύθυνση) (www.crete.gov.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 2831022332 - 53332 Εργατικό Κέντρο και στο τηλέφωνο 2831024080, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!