Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Πρωτοβουλία για σειρά τηλε-συναντήσεων, με στόχο την ενημέρωση των εξαγωγέων και την αύξηση των εξαγωγών

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης μίας σειράς «τηλε-συναντήσεων» (webinars) με Έλληνες εμπορικούς ακόλουθους, διαπιστευμένους στις αραβικές χώρες, καθώς και Άραβες επαγγελματίες, με σκοπό την ενημέρωση των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων για την κατάσταση των αγορών στις χώρες αυτές και τις πιθανές επιπτώσεις της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. 

Σκοπός των δράσεων είναι η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τα αραβικά κράτη και η παρουσίαση επιχειρηματικών ευκαιριών σε όλους τους τομείς στην μετά-covid-19 εποχή.

Το πρώτο webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, ‪27 Μαΐου 2020, στις 15:00‬ ώρα Ελλάδος, και θα παρουσιάζει τις χώρες της Αιγύπτου και του Ιράκ.

Ομιλητές θα είναι ο Παντελής Γκάσιος, σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Κάιρο της Αιγύπτου και ο Ευάγγελος Δαϊρετζής, σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Ερμπίλ, του Ιράκ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους παρουσιαστές πριν και κατά τη διάρκεια του webinar, το οποίο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή, ‪22 Μαΐου 2020‬

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!