Οικονομικές Ειδήσεις

Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για την επιδότηση τόκων υφιστάμενων δανείων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

Δημοσιεύτηκε σήμερα νέα λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις (Κύκλοι Α- Ζ) για τη δράση «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19» του ΕΠΑνΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις σχετικές πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ΕΣΠΑ (http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=933).

Όπως σημειώνεται, η συνολική διαδικασία ερωτήσεων και απαντήσεων για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρόσκλησης, αποσκοπεί στη διευκόλυνση των δυνητικών ληπτών και διενεργείται αποκλειστικά είτε μέσω του 1520 (γραφείο πληροφόρησης) είτε μέσω της υποβολής ερωτημάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση epiteliki@gge.gr.

Λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού των υποβαλλόμενων ερωτημάτων, δεν είναι δυνατή η απευθείας επαφή ή η κλήση με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθούν οι συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις (Κύκλοι Α- Ζ) για τη Δράση «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19» του ΕΠΑνΕΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!