Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΕΔΕ - ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Κοινό πρόγραμμα συνεργασίας με στόχο τη στήριξη των δήμων στις συνθήκες της πανδημίας

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μέσω της πανελλαδικής της εμβέλειας, προχωρούν σε κοινό πρόγραμμα συνεργασίας με στόχο τη στήριξη των δήμων της χώρας επιδιώκοντας μέσα από συντονισμένες δράσεις και με γνώμονα την εθνική ομοψυχία να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις ανάγκες των συμπολιτών μας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσω της ΚΕΔΕ, σε πρώτο χρόνο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων στον οποίο εντοπίζονται τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού.

Οι εταιρίες-μέλη της Πρωτοβουλίας, ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε - ΖΑΓΟΡΙ, Λουξ, Οικογένεια Στεργίου, ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στο αίτημα για παροχή στήριξης στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν οι διεπιστημονικές ομάδες του δήμου που καθημερινά βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας (streetwork) και καταγράφουν τους άστεγους που διαβιούν στην πόλη καθώς και τις ανάγκες τους ενώ τους ενημερώνουν για τις δομές και τα προγράμματα υποδοχής.

Ταυτόχρονα, με υψηλό αίσθημα σεβασμού προς το συνάνθρωπο, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι πρόθυμη και προετοιμασμένη να συμβάλει σε όποιες ανάγκες προκύπτουν συνεχώς στο Δήμο καθώς και στο Γηροκομείο Αθηνών.

Παράλληλα, μέσω της χαρτογράφησης των αναγκών όλων των δήμων της χώρας από την ΚΕΔΕ, θα πραγματοποιηθεί συνεισφορά των μελών της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Ξάνθης, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη καραντίνα, αλλά και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Τρικκαίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!