Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. Δωρεά 50 σταθμών ΜΕΘ για την ενίσχυση του ΕΣΥ

ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.

Μάρτιος 2020 

Ανακοίνωση 

Η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., θέλοντας να συμβάλει στην εθνική, εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της νόσου COVID19, αποφάσισε τη δωρεά, προς το Υπουργείο Υγείας, 50 υπερσύγχρονων, πλήρως εξοπλισμένων σταθμών Μ.Ε.Θ. (Μονάδων Εντατικής Θεραπείας), αποτελούμενων από ειδική ηλεκτρονική κλίνη, monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών και ηλεκτρονικό αναπνευστήρα υψηλής τεχνολογίας. 

Η δωρεά των 50 σταθμών Μ.Ε.Θ. αποσκοπεί στην έγκαιρη και στοχευμένη ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. (Εθνικού Συστήματος Υγείας) προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες εντατικής παρακολούθησης και θεραπείας που αναμένεται να προκύψουν ενόψει της επαπειλούμενης έξαρσης της νόσου. 

Η εν γένει υλοποίηση της δωρεάς και η κατανομή των σταθμών Μ.Ε.Θ. στις νοσοκομειακές μονάδες του Ε.Σ.Υ., θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίησή τους σε περιοχές της χώρας ή σε νοσοκομειακές δομές που πάσχουν εντονότερα από την έλλειψη επαρκούς ιατρικού εξοπλισμού. 

Παραμένοντας πάντοτε κοινωνικά ενεργή, η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. εύχεται η χώρα μας να διέλθει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την παγκόσμια αυτή κρίση και η επόμενη μέρα να την βρει ενωμένη, δυνατή και αποφασισμένη να εργαστεί ξανά για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!