Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μυτιληναίος Εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση το πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών

Εγκρίθηκε σήμερα από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ το πρόγραμμα απόκτησης ιδίων μετοχών της εταιρείας.

Σύμφωνα με την απόφαση το πρόγραμμα έχει σκοπό τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και την ακύρωση των ίδιων μετοχών που θα αποκτηθούν, ή/και τη διάθεσή τους στο προσωπικό ή/και σε μέλη της διοίκησης της Εταιρείας ή/και συνδεδεμένης εταιρείας, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα πολιτική αμοιβών.

Ο ανώτατος αριθμός μετοχών, που θα αποκτηθούν, είναι 14.289.116 (μέχρι 10% του μετοχικού κεφαλαίου), με κατώτατη τιμή αγοράς 0.97 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή αγοράς 20 ευρώ ανά μετοχή, και η διάρκεια του προγράμματος είναι από σήμερα ως τις 26 Μαρτίου του 2022. Επίσης, δόθηκε εξουσιοδότηση στο διοικητικό συμβούλιο για την υλοποίηση του προγράμματος.

Στη συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούν 72.696.041 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ή το 50,88% του συνόλου και το πρόγραμμα εγκρίθηκε με το 99,94 % των ψήφων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!