Υπουργείο Οικονομικών

Χ. Σταϊκούρας Στην προσθήκη ακόμη 100 ΚΑΔ στον κατάλογο των επιχειρήσεων που δικαιούνται στήριξης προχωρά η κυβέρνηση

Στην προσθήκη 100 νέων Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) στον κατάλογο εκείνων που έχουν ήδη ανακοινωθεί και υπάγονται στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων από τον κορωνοϊό θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας ότι η σχετική απόφαση πρόκειται να υπογραφεί σήμερα ή αύριο.

Ο υπουργός Οικονομικών είπε ακόμη ότι εξετάζεται παρέμβαση για τις επιταγές η οποία θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τροποποιηθεί το όριο των ηλεκτρονικών συναλλαγών που πρέπει να εμφανίσει ο κάθε φορολογούμενος για να αποφύγει την ποινή της Εφορίας λέγοντας ότι αυτό θα συνεκτιμηθεί με την πάροδο του χρόνου με βάση και τα δεδομένα από τον όγκο των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Ο κ. Χ. Σταϊκούρας ανέφερε ακόμη ότι το πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών σχεδιάζεται να επεκταθεί και τον Απρίλιο ενώ όπως είπε υπάρχει συνεννόηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση ώστε να ενισχυθούν οι μακροχρόνια άνεργοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Κ. Κόλλιας: Προστέθηκαν οι ΚΑΔ των λογιστών στις επιχειρήσεις που πλήττονται

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!