Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Ανακοίνωση για την αναστολή λειτουργίας των γραφείων του με φυσική παρουσία εργαζομένων

Ανακοίνωση του ΟΕΕ για την Αναστολή Λειτουργίας των Γραφείων του με Φυσική Παρουσία των Εργαζομένων του

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ), στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε η εξυπηρέτηση των πολιτών, μελών του και λογιστών – φοροτεχνικών, να γίνεται μόνο με χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφωνικά και μόνο για τα εξαιρετικά επείγοντα θέματα.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, απαιτεί από όλους μας εγρήγορση και μέτρα που θα οδηγήσουν στην αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ως ένα τέτοιο μέτρο είναι και η απόφασή μας για την αναστολή λειτουργίας των Υπηρεσιών μας, σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο, από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων στο ΟΕΕ.

Υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες, έχουμε ήδη προετοιμασθεί για την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση των μελών μας και των λογιστών – φοροτεχνικών και ο κατάλογος ηλεκτρονικών διευθύνσεων και τηλεφώνων εξυπηρέτησης με λεπτομερείς οδηγίες, θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 16/3/2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!