Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σημαντικές οι συνέπειες για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης από τον κοροναϊό

Σημαντικές είναι οι συνέπειες στην 90η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης από τον κοροναϊό.

Η πιο δημοφιλής έκθεση αυτοκινήτου στην Ευρώπη και μια από τις καλύτερες στον κόσμο, πρόκειται να υποστεί τις συνέπειες από την εξάπλωση του ιού.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες μειώνουν τον αριθμό του προσωπικού που είχε προγραμματισθεί για να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει την έκθεση της Γενεύης, που σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ανοίγει τις πύλες της την Τρίτη 3 Μαρτίου, αναφέρει το Reuters.

Οι ανησυχίες για την υγεία των πολιτών αυξάνονται καθημερινά λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Toyota δήλωσε ότι μειώνει τη συμμετοχή της για να συμπεριλάβει προσωπικό «κρίσιμης σημασίας για τις επιχειρήσεις».

Μόνο ανώτερα στελέχη και προσωπικό δημοσίων σχέσεων με πανευρωπαϊκές ευθύνες θα παραστούν, ενώ το προσωπικό που αντιπροσωπεύει μόνο τις εθνικές αγορές δεν θα μεταβεί στη Γενεύη.

Ο όμιλος Volkswagen, θα έχει μειωμένη παρουσία στην έκθεση και θα παραστεί μόνο το βασικό προσωπικό.

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Aiways, ανακοίνωσε ότι δεν στείλει το ηλεκτρικο crossover coupe U6ion στη Γενεύη, εγκαίρως για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Η Aiways, δήλωσε ότι η ευρωπαϊκή έκδοση του ηλεκτρικού crossover της U5 θα μπει στη παραγωγή.

Οι ευρωπαϊκές παραδόσεις του U5 σχεδιάζεται να αρχίσουν τον Αύγουστο.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Ferrari και του κατασκευαστή φρένων Brembo δεν θα συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες συνεντεύξεις Τύπου στην έκθεση.

Η Brembo επικαλείται την επιδημία κορωναϊού στην Ιταλία.

Η Brembo, που εδρεύει στη Λομβαρδία, την πληγείσα περιοχή στην Ιταλία, ανέβαλε την συνάντηση Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Το περίπτερο της Brembo στη Γενεύη, θα εκπροσωπείται από στελέχη της εταιρείας στις ΗΠΑ και στην Ελβετία, ανέφερε η εταιρεία.

Εκπρόσωπος της Ferrari δήλωσε ότι στη προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της εταιρείας την Τρίτη 3 Μαρτίου θα παρευρεθούν οι τρεις επικεφαλής του μάρκετινγκ, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας και δεν θα μεταβεί ο CEO Λούις Καμιλιέρι.

Η ειδικευμένη εταιρεία συστημάτων υψηλής ποιότητας ψυχαγωγίας και του ήχου Harman, που ανήκει στη Samsung της Κορέας, δήλωσε ότι αποσύρεται από την έκθεση.

Οι διοργανωτές της έκθεσης, είναι σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση της Γενεύης, για να εξετάσουν το ενδεχόμενο αν πρέπει να ακυρωθούν οι δημόσιες εκδηλώσεις.

Οι υγειονομικές αρχές της Ελβετίας δήλωσαν χθες ότι η χώρα είναι σε κίτρινο συναγερμό, πράγμα που σημαίνει ότι η ζωή συνεχίζεται κανονικά.

Αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να πάει στο κόκκινο, οπότε θα πρόκειται για πανδημία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!