Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Commerzbank Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μπορεί να μειωθούν και άλλο

Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μπορεί να κινηθούν χαμηλότερα, λόγω της αυξανόμενης προσδοκίας ότι το ελληνικό αξιόχρεο θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να συγκλίνει προς το επίπεδο των ιταλικών ομολόγων και πιθανόν προς ένα επίπεδο επενδυτικής διαβάθμισης, το οποίο θα επέτρεπε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αγοράσει ελληνικά ομόλογα, δήλωσε ο αναλυτής της Commerzbank, Ρενέ Γκούντερμαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου υποχώρησε σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 31 Οκτωβρίου, όταν σημείωσε χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ, καθώς οι επενδυτές έσπευδαν να αγοράσουν ελληνικό χρέος μετά την αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου από τον οίκο Fitch την Παρασκευή σε 'BB' from 'BB-'.

Ο Fitch ανέφερε ότι η οικονομική ανάπτυξη και η δημοσιονομική σύνεση της Ελλάδας οδηγούν στη διατήρηση της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους της Ελλάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!