Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Διαθέσιμη η εφαρμογή Ε9 2021 (μεταβολές ακίνητης περιουσίας από 01-01-2020)

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Ε9 2021 για μεταβολές ακίνητης περιουσίας από 01-01-2020.

Από την 1η Ιανουάριου 2019 και εφεξής, όσοι έχουν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία τους (σύσταση, απόκτηση κ.λπ.), υποχρεούνται να τις δηλώνουν υποβάλλοντας τη δήλωση Ε9 μέχρι την 31η Μαΐου του επόμενου έτους από την ημέρα της μεταβολής. (Σχετ. Ε.2082/2019)

Επιπλέον, από την εφαρμογή τα Φυσικά Πρόσωπα μπορούν να υποβάλλουν αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 για τα έτη 2010 και μετά.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης ατομικού εκκαθαριστικού σημειώματος Φ.Α.Π. για τα έτη 2010 έως 2013 και πράξη Διοικητικού προσδιορισμού φόρου ΕΝ.Φ.Ι.Α για τα έτη 2014 και μετά, εφόσον έχουν εκδοθεί.

Τα Νομικά Πρόσωπα μπορούν να υποβάλλουν αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 για τα έτη 2011 και μετά.

Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης πράξης Διοικητικού προσδιορισμού φόρου ΕΝ.Φ.Ι.Α για τα έτη 2014 και μετά, εφόσον έχουν εκδοθεί.

Είσοδος στην εφαρμογή

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις ΑΑΔΕ

Οι συνδρομητές του Forin.gr έχουν πρόσβαση στην ενότητα "Φορολογικές Δηλώσεις" η οποία καλύπτει την ανάγκη για αξιόπιστη και έγκυρη πληροφόρηση κατά τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων.

Για τις οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης στοιχείων ακινήτων Ε9 πατήστε εδώ.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του Forin.gr.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!