Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΓΓΠΣΔΔ Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος «Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων»

ΓΓΠΣΔΔ

Δελτίο Τύπου Πραγματικών Δικαιούχων - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) και κατόπιν σχετικού αιτήματος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος «Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων» για το χρονικό διάστημα από τις 20/01/2020 έως και τις 28/02/2020. Η εν λόγω παράταση δίνεται προκειμένου να οριστικοποιηθούν κρίσιμα νομικά ζητήματα σχετικά με την υποχρέωση και τον τρόπο καταχώρισης ορισμένων νομικών οντοτήτων καθώς και ζητήματα τεχνικής διασύνδεσης των μητρώων πραγματικών δικαιούχων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που πρόκειται να οριστικοποιηθούν σε συνάντηση εκπροσώπων των κρατών μελών στις 17/1/2020. Ως εκ τούτου, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αναστέλλονται οι προθεσμίες υποβολής των στοιχείων των πραγματικών δικαιούχων.

Σημείωση: Το δελτίο τύπου εκδόθηκε ως ορθή επανάληψη καθώς είχε εκ παραδρομής αναγραφεί 28/02/2010 αντί του ορθού 28/02/2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!