Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΚΙΟΕ Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας:

Κάλεσμα προς τoν Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας . Δέσμευση προς στους συναδέλφους

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

11/12/2019

Προς: Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής
& Επικοινωνιών Ελλάδας
Κοιν.: Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε – Π.Ο.Φ.Ε.Ε
Κάλεσμα 
Κυρίες/οι
 
Σας παρακαλούμε όπως προωθήσετε στα μέλη σας με δραστηριότητα Λογισμικό – Software την επιστολή μας για την συμμετοχή τους στην νέα υπηρεσία του Ο.Ε.Ε «Δημιουργήστε το δικό σας λογισμικό»* με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης προσφοράς που ενδεικτικά αναφέρουμε ως προτιμητέα προϊόντα:

  • Λογισμικό  λογιστικής εφαρμογής  απλογραφικού – διπλογραφικού συστήματος χωρίς περιορισμό εγγραφών και ελάχιστο όριο τις πενήντα (50) εταιρείες που να ικανοποιεί το σύνολο των απαιτήσεων της φορολογικής και λογιστικής νομοθεσίας  .
  • Λογισμικό μισθοδοσίας χωρίς περιορισμό εργαζομένων και ελάχιστο όριο τις πενήντα (50) εταιρείες που να ικανοποιεί το σύνολο των απαιτήσεων της εργατικής  και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Επίσης ενδεικτικά και όχι περιοριστικά  αναφέρουμε ως προτιμητέα τιμή προσφοράς υφιστάμενων εφαρμογών σε ειδική «Light» έκδοση το 10% της τρέχουσας τιμής λιανικής.

Δέσμευση
 
Συνάδελφοι,
 
Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το ΟΕΕ να προσφέρει ως ανταποδοτική υπηρεσία  σε όλα τα μέλη του και για όλες τις ειδικότητες του οικονομολογικού επαγγέλματος  τα απαραίτητα εργαλεία πληροφορικής για την εξάσκηση του επαγγέλματος μας, όπως λογισμικές εφαρμογές, πρόσβαση σε βάσεις νομοθετικού περιεχομένου,...

Ειδικότερα για την ειδικότητα του λογιστή – φοροτεχνικού θα προσπαθήσουμε το Ο.Ε.Ε να χρηματοδοτήσει και  υλοποιήσει, με όποιες από τις εταιρείες πληροφορικής επιθυμούν, δικές του εφαρμογές αποκλειστικά για τα μέλη του.
Ενισχύστε με την ψήφο σας το μέγεθος της δυνατότητας υλοποίησης του στόχου μας.
 
Με Εκτίμηση

Αλεβιζάκης Παναγιώτης
Οικονομολόγος
 
Μέλος της Κ.Δ. του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος
Εκ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!