Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Όλοι ορκίζονται αλλά πράττουν τα αντίθετα πίσω απ την πλάτη μας

Ο Σύριζα ξεκίνησε η ΝΔ συνέχισε.

Όλοι ορκίζονται αλλά πράττουν τα αντίθετα ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.

Επί ημερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε νομοσχέδιο για το στρατό!!! Έγινε ρύθμιση υπέρ των ορκωτών ελεγκτών και σε βάρος της πλειοψηφίας των οικονομολόγων.

Συγκεκριμένα με το “NOMO ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4609  “Ρυθμίσεις Μέριμνας Προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας, Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις” στο άρθρο 58 Έλεγχος επενδυτικών σχεδίων των νομών 4399/2016 και 3908 έγινε ρύθμιση υπέρ των ορκωτών ελεγκτών.

Στο άρθρο αυτό προβλέπεται η είσοδος των ορκωτών στον έλεγχο των επενδυτικών σχεδίων !!!

Εκεί στα μουλωχτά και σε άσχετο νομοσχέδιο η προηγούμενη κυβέρνηση πέρασε διάταξη και παραχωρούσε στους ορκωτούς τον έλεγχο των επενδυτικών σχεδίων. 

Πως ενημερωθήκαμε; 

Μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΟΕΕ δίνοντας μας το νόμο πριν την συζήτηση για το απαράδεκτο πολυνομοσχέδιο του λαλίστατου υπουργού κ. Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος με την σειρά του βελτιώνει την θέση των ελεγκτικών εταιρειών.
 
Εδώ υπάρχουν τα εξής :

Πρώτον, με την ανάρτηση του πολυνομοσχεδίου η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέδρασε όπως θα περίμενε κάθε συνάδελφος. Μας παραξένεψε η αφωνία, όμως μετά την ανάγνωση του νόμου που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταλάβαμε πλήρως γιατί ο συνάδελφος έχασε την φωνή του με την δημοσίευση του πολυνομοσχέδιο της σημερινής κυβέρνησης. Τι να πει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όταν τον Μάιο ψήφιζαν για την διαπλοκή και τα συμφέροντα, ψήφιζαν για τους λίγους και όχι για τους πολλούς. Τότε ήταν η ώρα των λίγων αργότερα θα έρχονταν η ώρα των πολλών, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; 

Το γνωρίζατε και σιωπούσατε;

Γιατί δεν μας είχατε ενημερώσει; Αν διαφωνούσατε θα μπορούσαμε να αντιδρούσαμε εμείς για να μην περάσει (αφού εσείς δεν μπορούσατε!!!)

Σιωπήσατε για να περάσει και να μην το καταλάβεις κάνεις;

Σιωπήσατε για να εξυπηρετήσετε τους λίγους.

Αυτό δεν σας τιμά και αναδεικνύει ένα  πρόσωπο και μια τακτική που δεν αρμόζει σε αυτούς που θέλουν να λένε ότι εκπροσωπούν την αριστερά.

Παίζετε και με την διαπλοκή, παίζετε με τους λίγους και υποτιμάτε τους πολλούς.

Αν διαφωνούσατε, και δεν μπορούσατε να αντιδράσετε, οφείλατε να μας είχατε ενημερώσει, να είχατε ενημερώσει και επισήμως το ΟΕΕ, να αντιδράσουμε εμείς και να μην περνούσε αυτή η διάταξη που προσβάλλει τους οικονομολόγους και δεν λαμβάνει υπόψη του το ΟΕΕ. Πράξατε ανάλογα με την σημερινή κυβέρνηση η οποία έχει ταχτεί ευθέως με τις μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες.

Ντροπή σας

Γιατί όμως μας έδωσε τον νόμο τώρα ο πρόεδρος ; 

Πρόεδρε, έχετε αποκλειστική ενασχόληση το ΟΕΕ.

Έχετε  νομική υπηρεσία, 

Έχετε την πολιτική εξουσία (;) με το μέρος σας και είχαμε  τη διαβεβαίωση από τον κ. Υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη ότι τίποτα δεν θα προχωρά χωρίς να το γνωρίζουμε και να έχει την γνώμη σας.

Ποιος έγραψε το νομοσχέδιο; 

Ζήτησε την άποψη σας; 

Είμαστε σίγουροι ότι ούτε σας ρώτησε, ούτε το γνωρίζατε, και σας έδωσε τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσετε την κατακραυγή.

Οφείλατε να γνωρίζατε τι είχε ψηφιστεί από τον Σύριζα αφού έχετε και υπηρεσίες και χρόνο έχετε για αποκλειστική ενασχόληση με το ΟΕΕ.

Οφείλατε τώρα επί των ημερών των δικών σας (;) να είχατε δει  το πολυνομοσχέδιο  αφού ανακοίνωσαν ότι θα φέρουν στην Βουλή, είναι στο χώρο του φυσικού μας αντικείμενου, γιατί δεν το κάνατε;

Ο κ. Άδωνης δεν είναι συνεπής με αυτά που μας είπε στην συνέλευση των αντιπροσώπων του ΟΕΕ και αυτός βελτιώνει την θέση των μεγάλων ελεγκτικών εταιρειών. 

Εσείς οφείλετε να τα παρακολουθείτε αδιαλείπτως. Αδρανήσατε και ολιγωρήσατε με σκοπιμότητα; 

Όπως και να έχει δεν δείξατε την οφειλόμενη προστασία στο ΟΕΕ.

Οφείλετε και να διορθώσετε και να ζητήσετε συγγνώμη για την προσβολή που δεχτήκαμε.

Ο Σύριζα τον Μάιο με το Ν. 4609 άρθρο 58 άνοιξε το δρόμο, η Ν.Δ με τον κ. Άδωνη το συνέχισε, οφείλετε και οι δυο παρατάξεις να πείτε στους συναδέλφους γιατί: 

 είτε σιωπήσατε, είτε δεν δείξατε τη δέουσα προσοχή που είχατε υποχρέωση να δώσετε.

Ήδη έχετε κάνει με την τακτική σας μεγίστη ζημία στο χώρο των οικονομολόγων. 

Έχετε συμβάλλει στην κατάργηση δομών του κράτους και έχετε συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των ολίγων και της διαπλοκής.

Η στάση σας αυτή υπέρ των ολίγων θα σας ακολουθεί και θα σας στιγματίζει, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα, ακόμα και αν υπάρξουν διορθώσεις είναι ότι έχουν μπει και στο χώρο αυτό οι μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες. Έχει διαλυθεί τμήμα του κράτους υπέρ των πολυεθνικών.

Για την ΔΗΚΙΟ το καταλαβαίνουμε, αφού έχει στενή συνεργασία με αυτές,

Για τους συναδέλφους του Σύριζα, τι θα έχουν να πουν;
 
Ντροπή σε όλους σας. 

Για την Α.ΚΙ.Ο.Ε.
Αλεβιζάκης Παναγιώτης 
Μέλος της ΚΔ. Του ΟΕΕ
Εκ/πος ΑΚΙΟΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!