Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Νέος νόμος Δημοσιεύτηκε ο ν. 4623/2019. Ολοκλήρωση κωδικοποίησης νομοθεσίας Forin.gr

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4623/2019 "Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και άλλα επείγοντα ζητήματα."

Ο νόμος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις ρυθμίσεις για τη Διοίκηση των Δήμων, τις διατάξεις για τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (άρθρα 28 και επόμενα), τις ρυθμίσεις για το άσυλο των Πανεπιστημίων (άρθρο 64), τη μείωση του επιτοκίου για τη ρύθμιση των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων (ν. 4611/2019) (άρθρο 72), τροποποιήσεις του Τελωνειακού Κώδικα (άρθρο 84), τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 95) και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (άρθρο 96) και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας διαφόρων Υπουργείων.

Περιλαμβάνει επίσης τις τροπολογίες που κατατέθηκαν από το Υπουργείο Εργασίας για την κατάργηση των διατάξεων για την αλληλέγγυα ευθύνη αναθέτοντος, εργολάβου και υπεργολάβου και το βάσιμο λόγο απόλυσης (άρθρο 117) καθώς επίσης και τις νέες διατάξεις για το ανώτατο ποσό μηνιαίας σύνταξης (άρθρο 120). 

Τέλος, ο νόμος περιλαμβάνει τις διατάξεις που επίσης κατατέθηκαν με τροπολογία για τη διαφύλαξη ως απορρήτων στοιχείων και πληροφοριών των φορολογουμένων (άρθρο 108).

Διαβάστε αναλυτικά το νόμο, όπως προστέθηκε στη βάση νομοθεσίας του Forin.gr, εδώ.

Σας ενημερώνουμε επιπλέον ότι όλες οι μεταβολές που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης Νομοθεσίας του Forin.gr έχουν καταχωρηθεί στη βάση νομοθεσίας του Forin.gr και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι νόμοι της βάσης Νομοθεσίας του Forin.gr είναι ενημερωμένοι, ακριβώς όπως ισχύουν, μετά και τη δημοσίευση του νόμου αυτού.

Οι συνδρομητές του Forin.gr μπορούν να δουν αναλυτικά τις διατάξεις που μεταβάλλονται σε κάθε έναν κωδικοποιημένο νόμο της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

[Αλλαγές που επέρχονται στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr]

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του Forin.gr.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!