Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Οικονομικών Σύστημα Ιχνηλασιμότητας Καπνικών Προϊόντων

Ανακοίνωση 21/5/2019 

Σας ενημερώνουμε ότι για τη διόρθωση των προβλημάτων που προέκυψαν από την εισαγωγή λανθασμένου e-mail κατά την εγγραφή, αδυναμία ενεργοποίησης του λογαριασμού και άλλα παρόμοια προβλήματα, έγιναν διορθώσεις με μαζική διαδικασία για τις αιτήσεις που δημιουργήθηκαν μέχρι και 17/5/2019. 

Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, διαθέτετε Ελληνικό ΑΦΜ και δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμη τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε να επαναλάβετε την εγγραφή σας από τον σύνδεσμο

https://www1.gsis.gr/dsae/idissuerreg/

επιλέγοντας ένα ορθό, νέο e-mail κατά την εγγραφή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το email που θα δηλώσετε θα είναι το Όνομα Πρόσβασης (Username) στο σύστημα. Το e-mail αυτό πρέπει να είναι υπαρκτό και να έχετε πρόσβαση σε αυτό γιατί στο e-mail αυτό θα λάβετε τον σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού προκειμένου να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Το e-mail αυτό δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερους από έναν χρήστες. 

Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή σας έχει αποδοθεί Κωδικός Οικονομικού Φορέα (π.χ. σας έχει εγγράψει άλλος εγγεγραμμένος οικονομικός φορέας), παρακαλούμε αγνοήστε το παρόν μήνυμα. 

Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας και επιθυμείτε αλλαγή e-mail, παρακαλούμε να συνεχίσετε να λειτουργείτε με το email που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει και με το οποίο ολοκληρώσατε την εγγραφή σας. Η αλλαγή e-mail θα ενταχθεί σε επόμενες εκδόσεις του συστήματος. 

Λόγω της ύπαρξης χρονικού περιθωρίου ενεργοποίησης του λογαριασμού από την ημερομηνία δημιουργίας του, παρακαλούμε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας εντός της ημέρας από την αίτηση δημιουργίας λογαριασμού. 

Για τον ίδιο λόγο, η επεξεργασία των εγγραφών με μαζική διόρθωση γίνεται σε ασφαλή ημερομηνία από την ημερομηνία αίτησης λογαριασμού και επαναλαμβάνεται σταδιακά σε ασφαλείς ημερομηνίες μέχρι εξαλείψεως του φαινομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!