Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογία εισοδήματος

Διαθέσιμη η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων. Οδηγίες υποβολής δήλωσης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, είναι διαθέσιμη η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορολογικού έτους 2018 (Έντυπα Ε1, Ε2, Ε3).

Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να υποβάλετε την αρχική εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα φορολογικά έτη 2015 και μετά ή την τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ίδια έτη, συνυποβάλλοντας εφόσον υπάρχει υποχρέωση, το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα). Μπορείτε επίσης να δείτε και να εκτυπώσετε τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός σας και τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα / πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου, για τα οικονομικά έτη 2003 και μετά.

Μπορείτε επίσης να δείτε και να εκτυπώσετε τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός σας και τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα / πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου, για τα οικονομικά έτη 2003 και μετά.

Μπορείτε να εισέλθετε στην εφαρμογή πατώντας εδώ (απαιτείται η χρήση username και password).

Tο "βιβλιαράκι" με τις οδηγίες για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορολογικού έτους 2018 είναι διαθέσιμο εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

ΑΡΕΤΗ ΠΑΥΛΟΥ
23/05/2019 09:34:05

Καλημέρα σας Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος πότε άνοιξε η εφαρμογή Ε3 για το 2019 ?