Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΣΔΟΕ Δωρεά από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) ενός αυτοκινήτου SUV για τις ανάγκες της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΔΙΩΞΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Σ.Δ.Ο.Ε.)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑΚΟΥ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ


Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (Ε.Σ.Ε.Ε.) ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ SUV ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε.

Η  Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τις θερμές και ειλικρινείς της ευχαριστίες, στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καρανίκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), για τη δωρεά ενός αυτοκινήτου τύπου SUV για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών μας.

Η Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. θα συνεχίσει, με όλες της τις δυνάμεις, τον αγώνα εναντίον του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, στοχεύοντας στη δημιουργία του απαραίτητου χώρου και των αναγκαίων συνθηκών για την τήρηση της νομιμότητας και την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!