Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΚΙΟΕ Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών.

Για την πρόταση του Πρόεδρο του ΟΕΕ περί Ισοσκελισμένων Προϋπολογισμών. 

Ακούγοντας αυτή την πρόταση που ταυτίζεται με την απόψεις της γερμανικής πλευράς και δεν αποτελεί άποψη τηςΚΔ του ΟΕΕ θεωρήσαμε σωστό να απαντήσουμε με το άρθρο του συναδέλφου μας Γιώργου Δουράκη Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Πολιτικών Επιστημών με τίτλο :  

ΙΣΟΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ; Ο οικονομικός παραλογισμός του συνταγματικού κλειδώματος της πολιτικής ισοσκελισμένου προϋπολογισμού. 

Η άποψη που διατύπωσε ο κ. Κόλλιας δεν μας βρίσκει σύμφωνους είναι προσωπική του άποψη και καλά θα είναι σε τέτοια σοβαρά θέματα να ακούει και την άποψη των μελών της ΚΔ της οποίας είναι πρόεδρος και να μην παίρνει πρωτοβουλίες που εκθέτει τον θεσμό στις πιο ακραίες φιλελεύθερες απόψεις, οι οποίες τον κάνουν αρεστό στους ακραίους συντηρητικούς κύκλους, όμως δεν απηχούν ούτε στις απόψεις της ΚΔ του ΟΕΕ - δεν έγινε συζήτηση ούτε ζήτησε την άποψη μας - ούτε στις ανάγκες τις κοινωνίας. 

Καλά θα είναι, ο κ. Πρόεδρος να διδάσκεται από την ιστορία και όχι με κάθε ευκαιρία να λέει ότι τον κάνει αρεστό σε αυτούς που ετοιμάζονται να ισοπεδώσουν ότι ακόμα έχει μείνει όρθιο. 

Ακολουθεί η πρόταση του προέδρου του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνου Κόλλια. 

Πρόεδρος ΟΕΕ: Ισοσκελισμένοι Προϋπολογισμοί μέσω Συνταγματικών Κανόνων 

Εκ της Α.ΚΙ.Ο.Ε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!