Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Σεμινάριο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Ένα ακόμα σεμινάριο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο, την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, αίθουσα Ερμής , 6ος όροφος) και ώρες 09:00 με 17:00. Το σεμινάριο έχει θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες».

Πρόσβαση σε απευθείας μετάδοση θα έχουν μέσω διαδικτύου, από την ιστοσελίδα του ΟΕΕ τα μέλη του επιμελητηρίου και οι λογιστές - φοροτεχνικοί. Επιπλέον, το σεμινάριο θα μεταδίδεται, μέσω διαδικτύου, απευθείας στις έδρες των 16 περιφερειακών τμημάτων του ΟΕΕ (Κομοτηνή, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Χαλκίδα, Πάτρα, Τρίπολη, Ρόδος, Μυτιλήνη, Ηράκλειο, Χανιά και Κέρκυρα), προκειμένου να το παρακολουθήσουν τα μέλη του και οι λογιστές - φοροτεχνικοί που επιθυμούν.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές και να λάβουν άμεσα απαντήσεις. Οι εισηγητές θα είναι στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και εξειδικευμένοι νομικοί και οικονομολόγοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!