Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Entersoft Η Sarkk ΑΒΕΕ επενδύει στις λύσεις της Entersoft

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρείες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Το τελευταίο διάστημα η Sarkk ΑΒΕΕ επενδύει σταθερά στις νέες τεχνολογίες. έχοντας ήδη λανσάρει το πρώτο στην Ελλάδα πρωτοπόρο digital showroom για το brand Tommy Hilfiger. Μέσα από έρευνα και αξιολόγηση της αγοράς στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων, η εταιρεία επέλεξε τη λύση του Entersoft Business Suite (ERP, Retail & Mobile) με στόχο την οργάνωση ενός μοναδικού και ενιαίου συστήματος που θα καταστήσει την λειτουργία της ακόμα πιο αποτελεσματική.

Οι λύσεις Entersoft Retail & Entersoft ERP περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα κεντρικά και τα καταστήματα υποστηρίζοντας ένα πλήθος σύνθετων απαιτήσεων του οργανισμού που αφορούν αφενός τον εμπορικό κύκλο αφετέρου τις εσωτερικές διαδικασίες ελέγχου και αποφάσεων, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του οργανισμού και την ενίσχυση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών. Επιπλέον, ένα πανίσχυρο σύστημα reporting παρέχει πληροφόρηση στη διοίκηση, με ανάλυση των οικονομικών μεγεθών σε όλες τις επιχειρηματικές διαστάσεις που η εταιρεία παρακολουθεί.

Το Entersoft Business Suite θα εγκατασταθεί στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και σε πρώτο στάδιο θα περιλαμβάνει 37 καταστήματα, 37 χρήστες back office για το ERP, 37 χρήστες Retail Sales Assistance με iOS tablets και 37 χρήστες PDA για απογραφές και παραλαβές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!