Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Οι συνάδελφοι Λογιστές Α Τάξης θα μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων.

Οι συνάδελφοι Λογιστές Α Τάξης θα μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων.

Μας ενημέρωσαν  ότι εντός του Σεπτεμβρίου πρόκειται να εκδοθεί νέα απόφαση στην όποια θα συμπεριλαμβάνονται και οι συνάδελφοι Λογιστές Α’ Τάξης  ώστε να μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων της παραγράφου 5 του άρθρου 11 ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Οι συνάδελφοι Λογιστές Α Τάξης θα μπορούν και αυτοί να εγγραφούν στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων.

Έργο του εμπειρογνώμονα στο πλαίσιο του ν. 4469/2017 είναι: α) η αξιολόγηση της βιωσιμότητας της αιτούσας επιχείρησης, β) η εκπόνηση σχεδίου αναδιάρθρωσης των οφειλών της αιτούσας επιχείρησης, γ) η επαλήθευση απαιτήσεων των οποίων η ύπαρξη ή το ύψος αμφισβητείται από τον οφειλέτη ή από συμμετέχοντες πιστωτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μέχρι σήμερα απόφαση δίνει την δυνατότητα σε Ορκωτούς Ελεγκτές και Πιστοποιημένους Εκτιμητές να έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στο μητρώο αυτό και να αναλαμβάνουν  έργα στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων. Με την αναμενόμενη έκδοση της νέας απόφασης παύει η αδικία σε βάρος των συναδέλφων Λ/Φ.

Α.ΚΙ.Ο.Ε. (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!