Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΑΑΔΕ Διεθνές Συνέδριο Φορολογικών Διοικήσεων Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

 Αθήνα, 12 Ιουνίου 2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποδέχονται στην Ελλάδα στις 13 και 14 Ιουνίου τους Επικεφαλής των Φορολογικών Διοικήσεων των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Γενικό Διευθυντή της DG TAXUD της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Stephen Quest, σε συνάντηση με θέμα "Με το βλέμμα στο 2025 - Στρατηγικός Διάλογος των Επικεφαλής των Φορολογικών Διοικήσεων της Ε.Ε.". 

Ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πιτσιλής ανέλαβε την πρωτοβουλία η ελληνική Φορολογική Διοίκηση να φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιείται στο επίπεδο των Επικεφαλής των Φορολογικών Διοικήσεων της Ε.Ε., με σκοπό να συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φορολογικές αρχές της Ε.Ε. στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τη φορολογική συμμόρφωση, να καταπολεμήσουν τη φοροαποφυγή και τη φοροδιαφυγή και να ενισχύσουν τη διαφάνεια και τη φορολογική δικαιοσύνη, σε ένα διεθνές περιβάλλον που μεταβάλλεται διαρκώς από τις δημογραφικές και κλιματικές αλλαγές, αλλά και από την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας. 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Επίτροπος επί Οικονομικών, Φορολογικών και Τελωνειακών Υποθέσεων, κ. Pierre Moscovici. 

Η Συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!