Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Α.ΚΙ.Ο.Ε Εταιρείες θα μπορούν να συσταθούν με... ένα κλικ αλλά απόντες οι συνάδελφοι λογιστές-φοροτεχνικοί

Επιστολή Διαμαρτυρίας 
Του Αλεβιζάκη Παναγιώτη 
Μάρκου Μπότσαρη 64 Α Χάνια 
ΤΚ 73135 Τηλ . 28210-99280 
Email: alevizakis.akioe@gmail.com 
Χανιά 13/02/2018 

Αρ.Πρ. 790/13/2/18 

Προς : Υπουργό  Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου. 

Κοινοποίηση προς: Την Υφυπουργό Υπ.Οικ. κα. Αικατερίνη Παπανάτσιου
Τον Διοικητή Α.Α.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Πιτσιλή 

Θέμα: Εταιρείες θα μπορούν να συσταθούν με... ένα κλικ αλλά απόντες οι συνάδελφοι λογιστές-φοροτεχνικοί. 

Στο «μάζεμα» των υπογραφών βρίσκεται η ΚΥΑ για την απλοποίηση των διαδικασιών σύστασης εταιρειών και κάθε είδους επιχειρήσεων. Σε Υπηρεσίες Μιας Στάσης και στους συμβολαιογράφους  (!!!!;;;;)θα γίνεται η σύσταση ανά περίπτωση.  

Κύριε Υπουργέ, 

Αν δεν πρόκειται για λάθος, αποτελεί πρόκληση και προσβολή να ανατίθεται σε άλλες κατηγορίες επαγγελματιών η δυνατότητα να ιδρύουν επιχειρήσεις και οι  πιστοποιημένοι Λογιστές Φοροτεχνικοί που εργάζονται για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών να μην λαμβάνονται υπόψη. 

Θεωρούμε ότι εξυπηρετείτε με την απόφαση αυτή προνομιακά μια κατηγορία επαγγελματιών που δεν είναι δίπλα στους επιχειρηματίες όπως εμείς. Παράλληλα μεταφέρετε την ταλαιπωρία των επιχειρηματιών στα γραφεία των συμβολαιογράφων και στις ΥΜΣ και όχι στα γραφεία των λογιστών που βρίσκονται καθημερινά οι  επιχειρηματίες. 

Οι επιχειρηματίες σήμερα υποφέρουν  περιμένοντας στις ουρές των Δ.Ο.Υ. και στο Γ.Ε.Μ.Η.  και τώρα με την απόφαση σας τους μεταφέρετε την ταλαιπωρία στα γραφεία των συμβολαιογραφών και ΥΜΣ αντί να δώσετε το δικαίωμα  στους συναδέλφους Λ/Φ να έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις ενάρξεις που απαιτούνται. 

Δεν μπορεί να μας θέλετε συνεργάτες και να μας ζητάτε να στηρίξουμε το έργο σας και από την  άλλη να αναθέτετε εργασία στους συμβολαιογράφους και να μην λαμβάνετε υπόψη σας τους συναδέλφους μας που κάνουν καθημερινό αγώνα δίπλα στους επιχειρηματίες και στην στήριξη των εσόδων του κράτους.   

Σας καλούμε να ανακαλέσετε την απόφαση σας και για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών να δώσετε το δικαίωμα ενάρξεων στους συναδέλφους Λ/Φ . Κάθε άλλη επιλογή δεν απαλλάσσει τους επιχειρηματίες από την ταλαιπωρία, πράττετε  προνομιακά για κατηγορίες επαγγελματιών , ενώ ευθέως προσβάλλετε αυτούς που καθημερινά και εξυπηρετούν αμισθί την λειτουργιά του κράτους και στηρίζουν τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου. 

Με Τιμή  

Αλεβιζάκης Παναγιώτης  
Οικονομολόγος  
Μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ 
Εκπ/πος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!