Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΑΑΔΕ Αναρτήθηκαν τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων οφειλετών του δημοσίου και του ΕΦΚΑ ποσών άνω των 150.000 ευρώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ανεξαρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημερωσης των πολιτών, εμπεδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης εναντι των συνεπών φορολογουμενων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και των Φορεων Κοινωνικής Ασφαλισης με βασική ληςιπρόθεσμη οφειλή ανω των 150.000 ευρώ.

Πρόκειται για οφειλες, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διαστημα μεγαλυτερο του ετους.

Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν ειδοποιηθεί με ο-ιΠεἰΙ για να τακτοποιήσουν τις οφειλες τους, αλλα δεν ανταποκρίθηκαν.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλετη ρυθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των ληξιπρόθεσμων χρεών του και με την προυπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής των οφειλών του. 

Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομενων, εξαιρούνται οι οφειλετες (φυσικα πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν εχει τελεσιδικήσει μεχρι σήμερα.

Τα ονόματα είναι διαθεσιμα στους παρακατω συνδεσμους:

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!