Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Ν. 4490/2017 Δημοσιεύτηκε ο νόμος με την παράταση της οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α’ 150/11.10.2017) ο νόμος 4490 του 2017 με τίτλο "Κύρωση της Πολυμερούς Συμφωνίας Αρμόδιων Αρχών για την Ανταλλαγή Εκθέσεων ανά Χώρα, διατάξεις εφαρμογής και λοιπές διατάξεις".

Ο νόμος περιλαμβάνει τις διατάξεις για την παράταση της προθεσμίας οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης (Ν. 4446/2016) μέχρι τις 31.10.2017. 

Περιλαμβάνει επίσης, διατάξεις σχετικές με τη συνεργασία Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Ειδικής Γραμματείας Σ.Δ.Ο.Ε. για τη διενέργεια των ελέγχων, που προβλέπονται και ενεργούνται από την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α.) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) (άρθρο 9)

Διαβάστε αναλυτικά:

  • το ν. 4490/2017, όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εδώ.
  • ειδικότερα:
    • το άρθρο 14 του νόμου αυτού σχετικά με την παράταση της προθεσμίας οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης, εδώ
    • το άρθρο 9 του νόμου αυτού για τη συνεργασία Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., Ε.Υ.Π.Ε.Α. και Σ.ΕΠ.Ε. και τη διαδικασία ειδικού ελέγχου, εδώ
  • το ν. 4446/2017 περί οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης, κωδικοποιημένο, όπως πλέον ισχύει, εδώ [αποκλειστικά για συνδρομητές του Forin.gr]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!