Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Α.ΚΙ.Ο.Ε Γιατί ξανά εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο τμήμα Δυτικής Κρήτης την ερχόμενη Κυριακή 14/5/2017 ;

Γιατί ξανά εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο τμήμα Δυτικής Κρήτης την ερχόμενη  Κυριακή  14/5/2017 ;
 
Συνάδελφε
 
Την ερχόμενη  Κυριακή  14/5/2017  έχουμε επαναληπτικές εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο τμήμα Δυτικής Κρήτης . Οι εκλογές γίνονται ξανά αφού δεν μπόρεσαν οι εκλεγμένοι από τις εκλογές του Δεκεμβρίου να συγκροτηθούν σε σώμα. Δεν μπόρεσαν να συγκροτηθούν σε σώμα αφού οι συνάδελφοι της     Διαδικτυακής και του ΚΙΔΗΣΟ αρνήθηκαν την  συνεργασία και θεώρησαν ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους να μην κάνει ούτε ένα βήμα συνεργασίας. 

Οι συνάδελφοι της Διαδικτυακής αφού για δυο τριετίες συνεργάστηκαν και στήριξαν την  ΠΑΣΚΟ – σήμερα ΚΙΔΗΣΟ – ανακάλυψαν ότι πρέπει να μείνουν μακριά από την  συγκρότηση του προεδρείου. Οι συνάδελφοι της ΚΙΔΗΣΟ – πρώην ΠΑΣΚΟ – θεώρησαν ότι μόνο η θέση του πρόεδρου είναι για αυτούς  και κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή. Γιατί άραγε οι συνάδελφοι της ΚΙΔΗΣΟ στην Ανατολική Κρήτη συζήτησαν πλαίσιο δράσης και συνεργάστηκαν μαζί μας για την επομένη τριετία και εδώ στην Δυτική Κρήτη δεν μπορούν να συνεργαστούν ; 

Καταλαβαίνουμε την “ τακτική “ αφού από τα Χάνια είναι ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας και επιθυμούν να δείξουν ότι πρέπει και μπορούν να τον απομονώσουν για το “ καλό “ των παρατάξεων τους. Αν πράγματι αυτή η κίνηση είναι καλό (;) για τις παρατάξεις τους σίγουρα είναι κακό για το θεσμό το επάγγελμα και τον τόπο. Μπορούν φυσικά να σκέφτονται κατά τον τρόπο αυτό και να ραδιουργούν όμως θα ήταν προτιμότερο να εργάζονταν για την στήριξη του επαγγέλματος την στήριξη της οικονομίας και την στήριξη των πολιτών που είναι εντεταλμένο το ΟΕΕ  να εργάζεται. 

Σε μια χώρα που από το 2008 είναι σε κρίση ,  έχουν έλθει  τρία μνημόνια και πληθώρα νόμων εξάρτησης , έχουμε  ένα εκατομμύριο και πλέον  ανέργους  , οι επιχειρήσεις και ο δημόσιος πλούτος ξεπουλιούνται έναντι πινακίου φακής και οι πολιτικές ηγεσίες υποκύπτουν σε κάθε εκβιασμό των δανειστών  , θα ήταν προτιμότερο να εργάζονταν όπως όλα τα επιμελητήρια και οι θεσμοί στην Ευρώπη που υπηρετούν τις κοινωνίες του , τις οικονομίες  τους και τους πολίτες τους και όχι όποιο μικροφιλόδοξο πρόγραμμα και ιδιοτελή στόχευση έχουν οι ίδιοι. 

Δεν φτάσαμε τυχαία εδώ που είμαστε , όλοι οι ιδιοτελείς και κομματικά εξαρτώμενοι πάντα  προέτασσαν το δικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον της κοινωνίας και των πολλών. 

Σήμερα προέχει να μπουν μπροστά αυτοί που δεν νιώθουν εξαρτώμενοι που μπορούν αυτόφωτα να εργαστούν για την χώρα την κοινωνία και το επάγγελμα και να βγάλουν το ΟΕΕ από την κρίση. 
Το ΟΕΕ μπορεί να ξεφύγει από την  κρίση αν:

  • Εργαστεί στην κατεύθυνση στήριξης των συναδέλφων για ένταξη στην αγορά εργασίας. Μπορούμε να οργανώσουμε την εκπαίδευση των συναδέλφων που τελείωσαν Οικονομικές σχόλες και να τους βοηθήσουμε να βρουν εργασία αφού έχουν  αποκτήσει   την αναγκαία εκπαίδευση που οφείλουμε να τους παρέχουμε. Γιατί άραγε οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται για τις θέσεις μόνο και αυτοί που ανακάλυψαν την άρνηση δεν εργάστηκαν στην κατεύθυνση της στήριξης των νέων συναδέλφων ; Που είναι οι αρχές και οι αξίες που διακηρύσσουν ; 
     
  • Εργαστεί στην κατεύθυνση κατάθεσης προγραμμάτων για όλους τους τομείς της οικονομίας ώστε να μπει η χώρα σε τροχαία ανάπτυξης. Οφείλουμε να συνεργαστούμε μα τους θεσμούς της κοινωνίας μας Περιφέρεια Δήμους την επίσημη πολιτική ηγεσία ώστε να μπουν προγράμματα στήριξης και αναδιάρθρωσης τομέων της κοινωνίας για να ανακόψουμε την εξάρτηση της χώρας και του τόπου από τις εισαγωγές. Να ορθώσουμε λόγο στην εκποίηση της γης και των επιχειρήσεων σε ξένους και την στήριξη και την αξιοποίηση τους από Έλληνες. Που είναι οι φωνή των παρατάξεων ΚΗΔΙΣΟ & Διαδικτυακής στην εκποίηση των γης και των επιχειρήσεων , που είναι οι προτάσεις τους για ανάπτυξη και ανασυγκρότηση. 

Ο τόπος μας ποτέ δεν έπασχε από Δεξιούς , Σοσιαλιστές η Αριστερούς , υπέφερε από ανθρώπους που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην συγκύρια. 

Είναι καιρός όλοι που θέλουμε  μια άλλη πατρίδα , μια πατρίδα για όλους με εργασία και ανάπτυξη να βρεθούμε όλοι μαζί απέναντι σε όλους αυτούς που έφεραν τον τόπο εδώ που βρισκόμαστε. 

Την ερχόμενη Κυριακή 14/5/2017 να αλλάξουμε σελίδα στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας. 

Σας καλώ να στηρίξετε τους υποψηφίους της Α.ΚΙ.Ο.Ε που είναι :

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 
(A.KI.O.E)

  1. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 
  2. ΒΛΑΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
  3. ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
  4. ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 
  5. ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 
  6. ΚΛΩΘΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
  7. ΛΕΝΤΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  8. ΜΠΟΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣTANTINOY
  9. ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
  10. ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 
Με Εκτίμηση
Αλεβιζάκης Παναγιώτης Οικονομολόγος

Μέλος της Κεντρικής Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος 
Εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!