Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ 2014-2020 Η Ευρώπη στην Περιοχή μου, 2017

Η Ευρώπη στην Περιοχή μου, 2017

2/5/2017

"Η Ευρώπη στην Περιοχή μου" είναι μια πανευρωπαϊκή καμπάνια που ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν έργα στην περιοχή που ζουν και τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η φετινή καμπάνια περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές πρωτοβουλίες:

  • εκδηλώσεις σε συγχρηματοδοτούμενα έργα 
  • φωτογραφικό διαγωνισμό (από 2 Μαΐου έως 28 Αυγούστου 2017)
  • διαγωνισμό αναζήτησης έργου (project hunt) (από 2 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2017)
  • και διαγωνισμό blogging (από 2 Μαΐου έως 28 Αυγούστου 2017)

Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες το κοινό έχει την ευκαρία να επισκεφθεί έργα αλλά και να μοιραστεί φωτογραφίες και εμπειρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Πανευρωπαϊκά εκατοντάδες έργα πρόκειται να ανοίξουν για τους επισκέπτες κυρίως το Μάιο, ενώ στην Ελλάδα περισσότερα από 35 έργα συμμετέχουν στην καμπάνια με εκδηλώσεις τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στην Ελλάδα, ανά περιφέρεια, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ανακαλύψετε τα έργα και να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς που έχουν έπαθλο ταξίδια σε Ευρωπαϊκές πόλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!