Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογία εισοδήματος

Το σεμινάριο των Δημήτρη & Γιάννη Σταματόπουλου για τη φορολογία εισοδήματος μαγνητοσκοπημένο

Αναρτήθηκε στο Forin.gr το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο που διοργανώθηκε στις 25 Απριλίου 2017 αναφορικά με τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων.

Στο σεμινάριο διάρκειας τεσσάρων ωρών αναλύθηκαν θέματα σχετικά με τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων με έμφαση σε κρίσιμες διατάξεις της νομοθεσίας ενώ παρουσιάστηκαν επιπρόσθετα κρίσιμα θέματα φορολογικών δηλώσεων επί των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και Ν.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν:

  • ο Σταματόπουλος Δημήτριος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας Υπ. Οικονομικών, Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστήμιου, Συγγραφέας Φορολογικού Δικαίου και
  • ο Σταματόπουλος Γιάννης, Φορολογικός σύμβουλος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιώς, MBA, Πτυχιούχος Λογιστικής - Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου μπορούν να το παρακολουθήσουν σε επανάληψη πατώντας εδώΤο σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο μέχρι την επόμενη Δευτέρα 8/5/2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!