Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ 2014-2020 Ενημερωτικές συναντήσεις για την προώθηση της επιχειρηματικής καινοτομίας στον Πολιτιστικό & Τουριστικό Tομέα στην Κρήτη

24/2/2017

Ανοιχτές συναντήσεις με επιχειρηματίες διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3Crete) στον Πολιτιστικό – Τουριστικό Tομέα/Τουρισμό Υπαίθρου, με στόχο την ένταξη καινοτόμων προτάσεων και τη χρηματοδότησή τους κυρίως από το ΕΣΠΑ, και συγκεκριμένα το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη 2014-2020.Συγκεκριμένα, για την προώθηση της διαδικασίας της επιχειρηματικής ανακάλυψης (entrepreneurial discovery), η Περιφέρεια σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες ΟΤΑ της Κρήτης, συνδιοργανώνει τις παρακάτω συναντήσεις:

Στο Ρέθυμνο, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:30, στο κτίριο του ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ (αίθουσα Κέντρου Ενημέρωσης Φυσικού Πάρκου Ψηλορείτη) στα Ανώγεια, σε συνεργασία με τον ΑΚΟΜΜ – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30, στο κτίριο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου (αίθουσα 408-είσοδος από πάρκινγκ απέναντι από Αναπτυξιακή Ηρακλείου) στις Αρχάνες, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Ε.

Στο Λασίθι, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου (Πολυτεχνείου 1 -αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης») στον Άγιο Νικόλαο, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ.
Στα Χανιά, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ-ΤΔΚ (Νεάρχου 23), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.

Στόχος των συναντήσεων είναι η ενημέρωση, η αναζήτηση και η διαβούλευση καινοτόμων ιδεών με δυνατότητες επιχειρηματικής αξιοποίησης, που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των Κρητικών επιχειρήσεων στον κλάδο του Τουρισμού Υπαίθρου.Η είσοδος για τους ενδιαφερόμενους είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης: http://ris3.crete.gov.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!