Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τροπολογία για παράταση υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο προς ψήφιση νομοσχέδιο "Επείγουσες ρυθμίσεις των Υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων" προβλέπεται η παράταση για 15 ημέρες της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, κατ' εξαίρεση και ειδικώς για την υποβολή του έτους 2016 (χρήση 2015).

Παρατίθεται ακολούθως η τροπολογία, όπως κατατέθηκε στη Βουλή

Αιτιολογική έκθεση 

Με την προτεινόμενη διάταξη παρατείνεται για 15 ημέρες η προθεσμία υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, κατ' εξαίρεση και ειδικώς για την υποβολή του έτους 2016 (χρήση 2015), ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της διαδικτυακής ηλεκτρονικής εφαρμογής (www.pothen.gr). να συμπεριληφθούν τα επιπλέον στοιχεία που προβλέπει ο ν. 4389/2016 και να τεθεί η εν λόγω εφαρμογή σε παραγωγική λειτουργία για το σύνολο των υπόχρεων.

Τροπολογία 

Άρθρο Μόνο 

Στην παράγραφο 6 του άρθρου 66 του ν. 4409/2016 (Α' 136) η φράση «1η Οκτωβρίου 2016 και λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2016» αντικαθίσταται με τη φράση «15η Οκτωβρίου 2016 και λήγει την 15η Ιανουαρίου 2017». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!