Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΣΠΑ 2014-2020 Ξεκινούν τα τεστ καταλληλότητας των αξιολογητών, καθώς και η ενέργεια αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση, στο πλαίσιο της Δράσης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»

Από αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, θα είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ependyseis.gr/mis το τεστ καταλληλότητας αξιολογητών, καθώς και η ενέργεια αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση, στο πλαίσιο της Δράσης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η διαδικασία εξέτασης των αξιολογητών, μέσω του τεστ, θα διαρκέσει από αύριο Τρίτη 20/09/2016 και ώρα 10.00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 26/09/2016 και ώρα 00.00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται, σε σχετική ανακοίνωση ότι, κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης του τεστ, θα πρέπει να αποσταλούν, αρχικά σκαναρισμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση infonf@elanet.gr για τους αξιολογητές των Περιφερειών Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, αρμοδιότητας της ΕΛΑΝΕΤ, η υπεύθυνη δήλωση που αφορά στην αποδοχή των όρων αξιολόγησης και τα ασυμβίβαστα των αξιολογητών, καθώς και η σύμβαση μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ - αξιολογητή, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα αξιολόγησης προτάσεων.

Οι αναλυτικές οδηγίες και το εκπαιδευτικό υλικό έχουν ήδη αποσταλεί την Παρασκευή 16-9-2016 ηλεκτρονικά (e-mail) σε όλους τους εν δυνάμει αξιολογητές.

Ε.Π.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!