Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Γ.Γ.Δ.Ε. Παρουσίαση-Ενημέρωση για τα ανιχνευτικά συστήματα περιεχομένου των φορτίων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟKΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού της Σχεδίου έχει θέσει ως στόχο την ενίσχυση των τελωνειακών ελέγχων για την προάσπιση των δημοσιονομικών συμφερόντων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Η ενίσχυση των τελωνείων με εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά τόσο στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου όσο και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των οικονομικών φορέων. 

Ως εκ τούτου, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων εσόδων προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στον τομέα των αυτοκινούμενων και σταθερών συστημάτων ανίχνευσης του περιεχομένου των φορτίων, προτίθεται να οργανώσει παρουσίαση –ενημέρωση: την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Υπουργείο Οικονομικών (οδός Καρ. Σερβίας 8, ισόγειο) και προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση παρουσίασης, διάρκειας περίπου 20 λεπτών εκάστη, αναπτύσσοντας τις προδιαγραφές, τις τεχνικές δυνατότητες των ανιχνευτικών συστημάτων και τα αποτελέσματα από την πρακτική εφαρμογή και χρήση τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν α αποστείλουν αίτημα για σχετική εγγραφή μέχρι την Δευτέρα 26/9/ 2016 στην παρακάτω διεύθυνση: Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών ελέγχων και παραβάσεων Τμήμα Β΄: Επιβολής της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ειδών υπό περιορισμό και μέσων ελέγχου. 

Τηλ. :210 3604642 , 210 7259320 ,210 7259329 

FAX :210 3225192,210 7259323 

Εmail: d33drugs@2002.syzefxis.gov.gr 

Θα ακολουθήσει νεώτερη πρόσκληση με σχετικές λεπτομέρειες για την οργάνωση της παρουσίασης.  

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!