Φορολογία εισοδήματος

Online ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή του Forin.gr με οδηγίες συμπλήρωσης του Ε1

Το Forin.gr για 6η συνεχόμενη χρονιά σας παρέχει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή με τις οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Η εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται κατά κόρον από χιλιάδες φορολογούμενους και επαγγελματίες από το 2011 δημιουργήθηκε στη βάση των οδηγιών του Υπουργείου Οικονομικών και θα σας οδηγήσει για ακόμη μία χρονιά βήμα - βήμα στη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Στην εφαρμογή αυτή, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες για τη συμπλήρωση του Ε1 ανά κωδικό κάνοντας κλικ στον κωδικό που σας ενδιαφέρει πάνω στο έντυπο. Με παραπομπές σε όλο το εύρος της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης του Forin.gr, έχετε στη διάθεσή σας το σύνολο της ύλης που απαιτείται για να ολοκληρώσετε σωστά την υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος των φυσικών προσώπων.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή πατώντας στην ακόλουθη εικόνα:

Είσοδος στην εφαρμογή

Ως προς τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής, σημειώνουμε ότι όλα τα πεδία που περιέχουν περισσότερες πληροφορίες εμφανίζονται σε κίτρινο πλαίσιο. Πατώντας στο πεδίο/κωδικό που σας ενδιαφέρει, παρουσιάζεται στην οθόνη σας ένα πλαίσιο οδηγιών, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται ακολούθως:

Σημειώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα μεγέθυνσης του πλαισίου των οδηγιών στο σύνολο της οθόνης σας (full screen) πατώντας το κουμπί  καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης ("Εκτύπωση") των οδηγιών.

Μάθετε περισσότερα για το σύνολο των συνδρομητικών υπηρεσιών του Forin.gr εδώ.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, για όλους τους χρήστες του Forin.gr, έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα "Φορολογικές Δηλώσεις 2016". Στην ενότητα αυτή είστε σε θέση να διαβάζετε καθημερινά όλα τα νέα σχετικά με την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων καθώς και να ανατρέχετε σε σχετικές αποφάσεις και εγκύκλιες οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!