Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ : Σχετικά με την επίθεση εναντίον εφοριακών ελεγκτών

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 36 22 707
FAX 210 36 38 782
www.poedoy.gr
email: poedoy@poedoy.gr

Αθήνα 8.10.2015 

Αρ. Πρωτ.:825 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΠΟΕ–ΔΟΥ καταδικάζει την επίθεση εναντίον των εφοριακών ελεγκτών που πραγματοποιήθηκε στις 5.10.2015 στο Αμύνταιο. Οι εφοριακοί υπάλληλοι είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους του δημόσιου τομέα και εκτελούν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους κάτω από της πιο αντίξοες συνθήκες. 

Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά πως την μάχη κατά της φοροδιαφυγής ως εργαζόμενοι στο Υπουργείο Οικονομικών, θα τη δώσουμε μαζί με όλη την κοινωνία γιατί είναι ένας αγώνας που αφορά όλους και όλες για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος. 

Με αφορμή το γεγονός του προπηλακισμού των συναδέλφων μας - της ΔΟΥ Φλώρινας - κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και μάλιστα παρουσία αστυνομικών υπαλλήλων. 

ΖΗΤΑΜΕ 

Από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, την προστασία των εργαζομένων και την νομική θωράκιση από τα κακόβουλα φαινόμενα άσκησης ένδικων μέσων, τα οποία έχουν σκοπό την ακύρωση του ελεγκτικού έργου των εφοριακών υπαλλήλων. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ - ΠΟΥΛΑΚΗ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!