Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Φορολογικό, ασφαλιστικό, ανάμεσα στα προπαιτούμενα του Οκτωβρίου

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, στην οποία εγκρίθηκαν οι δύο δέσμες των ορόσημων και των προαπαιτούμενων στη βάση της συμφωνίας με τους θεσμούς, με την υλοποίηση των οποίων θα εκταμιευθεί η υποδόση των 2+1 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη δέσμη περιλαμβάνονται οι εκκρεμείς υποχρεώσεις του Αυγούστου, καθώς και εκείνες που έπρεπε, βάσει του μνημονίου, θα υλοποιηθούν τον Σεπτέμβριο. Στη δεύτερη δέσμη υπάρχουν τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου, μεταξύ των οποίων βρίσκονται το φορολογικό, το ασφαλιστικό, η πώληση του ΑΔΜΗΕ ή η εύρεση ισοδύναμου, η επιτάχυνση αποκρατικοποιήσεων κ.ά.

Στην τηλεδιάσκεψη, που διήρκησε περίπου μία ώρα, την Ελλάδα εκπροσώπησε ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!