Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Τετράωρη παναττική στάση εργασίας των εφοριακών

Παναττική στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι εφοριακοί από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου,  διαμαρτυρόμενοι για το μισθολογικό καθεστώς.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 36 22 707
FAX 210 36 38 782
www.poedoy.gr
email: poedoy@poedoy.gr 
Αθήνα 24.4.2015 

Αρ. Πρωτ.:756 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Εκτελεστική Επιτροπή υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 2.4.2015 της ΠΟΕ – ΔΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την ΚΗΡΥΞΗ 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις 30.4.2015 (από 11:30 – την λήξη του ωραρίου). 

Αίτημα της προειδοποιητικής στάσης εργασίας είναι η εξομοίωση των αποδοχών των συναδέλφων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Κ/2013 διότι το μισθολογικό καθεστώς που διέπει τους εν λόγω συναδέλφους συνιστά μια κατάφορη αδικία απέναντί τους γιατί καλούνται να επιτελέσουν ακριβώς τα ίδια καθήκοντα με όλους τους υπολοίπους ενώ η αμοιβή τους ανέρχεται στο ήμισυ αυτών. Ταυτόχρονα η διαιώνιση αυτού του καθεστώτος παίρνει τη μορφή μιας ωρολογιακής βόμβας που απειλεί να πλήξει το επίπεδο των αμοιβών όλου του κλάδου. 

ΚΑΛΕΣΜΑ 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με παράστασή τους στον αποκλεισμό του Υπουργείου στις 12:00 στην Οδό Νίκης με σκοπό την απαίτηση της μισθολογικής εξομοίωσης των συναδέλφων μας. Υπενθυμίζουμε ότι η μη δυναμική αντίδραση μας σε τέτοιες καταστάσεις μισθολογικού εξευτελισμού του κλάδου μας, σημαίνει έμμεση παραδοχή σε όσους κατά καιρούς επιβουλεύονται τις αποδοχές των οικονομικών υπαλλήλων. 

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!! 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
​ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ 
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ 

 


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!