Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Απεργούμε - απέχουμε δεν συμμετέχουμε στην αξιολόγηση.

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 10562 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ:210-3622707
FAX:210-3638782
www.poedoy.gr 
e-mail:poedoy@poedoy.gr

Αθήνα 9.10.2014 
Αρ. Πρωτ.: 594 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. 

Η ΠΟΕ -ΔΟΥ με βάση τους σχετικούς Νόμους, το καταστατικό της και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων έχει προκηρύξει απεργία - αποχή, από ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Στα πλαίσια αυτά καλούμε κάθε συνάδελφο, από οποιαδήποτε θέση (Διευθυντή, Προϊστάμενο Τμήματος, υπάλληλο) να απέχει από κάθε σχετική διαδικασία και φυσικά από τον επιμερισμό ποσοστών που ζητά ο Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης με το 1135854 ΕΞ 2014/8.10.2014 έγγραφό του. 

Ενημερώνουμε και προειδοποιούμε σε ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ότι αφού έχει προκηρυχθεί νόμιμα απεργία - αποχή από την σχετική διαδικασία (το σχετικό έγγραφο της ΠΟΕ -ΔΟΥ στο www.poedoy.gr με τίτλο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ - ΑΠΟΧΗΣ) κάθε πίεση (έμμεση ή άμεση) ή άλλη ενέργεια, θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση και τις επακόλουθες πειθαρχικές και νομικές ενέργειές μας. 

Καλούμε κάθε Διευθυντή που θα επιλέξει (παρά τα προαναφερθέντα) να προχωρήσει σε επιμερισμό ποσοστών να αναλογιστεί, την διάλυση που θα προκαλέσει στην υπηρεσία του και τις νομικές εμπλοκές με τους υπαλλήλους που θα θιγούν από την αξιολόγηση. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!