Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ - ΔΟΥ : Φτάνει πια!


Αθήνα 30-9-2014 

Αρ. πρωτ. 592 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! 

Μέσα στο νοσηρό κλίμα των μνημονίων, έχοντας καταρρεύσει αξίες θεσμοί και ανθρώπινα δικαιώματα, έχουν βρει πρόσφορο έδαφος οι ανώνυμες καταγγελίες, με αποτέλεσμα να έχει στοχοποιηθεί και κατηγορηθεί ο εφοριακός κλάδος και να έχει επικρατήσει δυστυχώς ο νόμος της ζούγκλας και της ανθρωποφαγίας. 

Όπως δε έχει αποδειχθεί περίτρανα στο παρελθόν, οι «ανώνυμες καταγγελίες» εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα. 

Καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές της κουκούλας και του χαφιεδισμού και απαιτούμε να αλλάξει η απαράδεκτη νομοθεσία που επιτρέπει στον οποιονδήποτε να σπιλώνει ανθρώπους και να καταστρέφει οικογένειες. 

Να σταματήσει επιτέλους το καθεστώς των ανώνυμων καταγγελιών που οι περισσότερες είναι ανυπόστατες, συκοφαντικές και εκ του πονηρού αφού υποκινούνται από ιδιοτέλεια. 

Να λαμβάνονται υπόψη μόνο οι επώνυμες καταγγελίες και όσες είναι τεκμηριωμένες με τα απαραίτητα στοιχεία και αποδείξεις. 

Η ανθρωποφαγία και το «διαίρει και βασίλευε» εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα όσων επιβουλεύονται τη διάλυση του κλάδου και του κοινωνικού μας ιστού ευρύτερα. 

✓ Καλούμε τα κόμματα και την ΑΔΕΔΥ να ευαισθητοποιηθούν και να πάρουν πρωτοβουλίες για την πάταξη του φαινομένου των ανώνυμων καταγγελιών που έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας και απειλεί να τινάξει στον αέρα την ελληνική κοινωνία, αφού οι μισοί πολίτες καταφέρονται καθημερινά εναντίον των άλλων μισών και διασπείρει το μίσος, τον ρεβανσισμό και την μισαλοδοξία. 

✓ Απευθύνουμε αίτημα συνάντησης με τα κόμματα του Κοινοβουλίου ώστε να εκθέσουμε σε αυτά, αλλά και να συζητήσουμε μαζί, τα προβλήματα του εφοριακού κλάδου. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!