Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ - ΔΟΥ: Συντονισμός για την υλοποίηση των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου

Αθήνα 21.7.2014 

ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Με βάση τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις που ελήφθησαν στο Έκτακτο Γενικό  Συμβούλιο της 18.7.14, αλλά και τα στενά χρονικά πλαίσια που υπάρχουν, απαιτείται ο  μέγιστος δυνατός συντονισμός ΟΛΩΝ των συνδικαλιστικών μας οργάνων, προς την  κατεύθυνση υλοποίησης αυτών των αποφάσεων. 

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας καλεί όλα τα Διοικητικά  Συμβούλια των Συλλόγων μας: 

  • Να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου η απόφαση της Ομοσπονδίας να γίνει άμεσα  γνωστή στο σύνολο των εργαζομένων – μελών των Συλλόγων. 
  • Να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του Συλλόγου, για την  αναλυτικότερη ενημέρωση των συναδέλφων και την παραλαβή των φύλλων  αξιολόγησης (επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο). 
  • Να πραγματοποιηθούν συναντήσεις των Δ.Σ. των Συλλόγων, με τους Διευθυντές, τους  Προϊσταμένους και τους Τμηματάρχες, των υπηρεσιών ευθύνης των Συλλόγων, με στόχο  την ενεργοποίησή τους στην κατεύθυνση της μη υλοποίησης του νόμου.
  • Να αναλάβουν επιπλέον πρωτοβουλίες, προς την κατεύθυνση της απόφασης της  Ομοσπονδίας, που οι ιδιαιτερότητες του κάθε Συλλόγου επιτρέπουν ή επιβάλλουν. 
  • Να υπάρχει άμεση και σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενημέρωση της Ομοσπονδίας για  το βαθμό υλοποίησης των ανωτέρω. Συνάδελφοι, η ενότητα και η αποφασιστικότητά μας είναι τα όπλα που διαθέτουμε. 

Είναι  τα όπλα που δεν θα επιτρέψουν την εφαρμογή ενός νόμου που στόχο έχει τις απολύσεις,  τις νέες μειώσεις μισθών και το κλείσιμο υπηρεσιών. 

Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους  θα καταργήσουν στην πράξη τον 4250/2014. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!